Usuwanie konta i danych
Użytkownik serwisu 30 dni dla Siebie może w każdej chwili trwale usunąć swoje konto oraz powiązane z nim dane.
Jak usunąć konto?
Zaloguj się do serwisu, przejdź do sekcji Profil i wybierz przycisk „Usuń konto i dane”. Po potwierdzeniu konto zostanie usunięte z serwisu.
Jeżeli korzystasz z logowania przez Google lub Facebook, usunięcie konta w serwisie usuwa również powiązanie tej metody logowania z kontem 30 dni dla Siebie.
Możesz również usunąć dostęp aplikacji w ustawieniach swojego konta Google lub Facebook. Samo usunięcie dostępu u zewnętrznego dostawcy nie musi jednak oznaczać usunięcia konta w serwisie.
Po uruchomieniu płatnych planów usunięcie konta nie musi oznaczać natychmiastowego usunięcia każdej informacji związanej z rozliczeniami. Dane i dokumentacja, które muszą być przechowywane przez określony czas na podstawie przepisów podatkowych, księgowych, zasad rozliczeń, reklamacji lub w celu ustalenia, dochodzenia albo obrony roszczeń, mogą zostać zachowane przez wymagany okres. Nie będą one wykorzystywane do dalszego zwykłego korzystania z usuniętego konta.
Więcej informacji o przetwarzaniu danych, w tym danych związanych z przyszłymi płatnościami, znajduje się w naszej Polityce prywatności.